Proeco™ Gas Systems este o societate comercialã a cărei activitate de bazã este în domeniul instalatiilor GPL auto, a accesoriilor și pieselor de schimb GPL. Suntem importatori și distribuitori în România ai renumitei companii italiene Landi Renzo, o companie cu o puternică prezență în piața mondială a instalațiilor GPL auto din lume, cu operațiuni în peste 50 de țări de pe 5 continente și cu numeroase filiale și subsidiare – http://www.landirenzogroup.com/en/internationalization. În segmentul aftermarket, Proeco™ Gas Systems dezvoltă relaţii comerciale cu numeroase unităţi service auto în domeniul instalațiilor GPL auto, a montajului, a reviziilor și reparațiilor GPL auto din ţară, organizând o solidă reţea naţională.

Departamentul tehnic al Proeco™ Gas Systems se află într-o continuă legătură cu structurile tehnice ale producătorilor de instalații şi piese GPL auto, cu compartimentele de omologări, calitate şi cercetare-dezvoltare. Acelaşi departament se ocupă de instruirea iniţială a noilor parteneri montatori GPL asigurând supervizare permanentă pe parcursul colaborării. În situaţii de urgenţă, se poate interveni şi online sau la faţa locului, graţie echipelor de urgenţă de tip fly-doctor. Acordăm foarte mare importanţă noutăţilor tehnologice în domeniu instalațiilor GPL şi organizăm regulat sesiuni de pregătire tehnică pentru partenerii Proeco™ Gas Systems.

Proeco Gas Systems Proeco Gas Systems Proeco Gas SystemsProeco Gas Systems


Centrul Național de Pregătire și Montaj GPL Auto Landi Renzo a apărut ca necesitate în vara anului 2015. Este un service modern, multifuncțional, asigurând atât instruiri tehnice şi practice pentru personalul unităților service autorizate pentru montaj GPL, revizii și reparatii pentru instalaţiile GPL auto Landi Renzo din ţară cât şi sesiuni practice de montaj GPL, ambele cu scopul perfecționării specialiștilor în domeniul GPL.


Centrul Național de Pregătire și Montaj GPL Auto Landi Renzo oferă condiţii moderne pentru aprofundarea cunoştinţelor din domeniu GPL, începând cu montajul în sine al unei instalaţii GPL, reparaţia sau schimbul unei piese şi terminând cu diagnoza GPL şi reglajele mecanice sau de natură software ale unei instalaţii GPL auto Landi Renzo. Marele avantaj îl reprezintă organizarea de workshop-uri în cadrul instruirii, cu scopul de a pune în practică informaţiile acumulate.


Partenerii Proeco™ Gas Systems beneficiază de suport în activitatea de promovare atât indoor, outdoor, cât şi online ca parte a unui program de dezvoltare a unei reţele de parteneri solide şi bine reprezentate în România de montatori de instalații GPL auto. Notorietatea companiei italiene Landi Renzo în piața instalațiilor GPL auto, în special grație proiectelor OEM dezvoltate în colaborare cu marile companii producătoare din întreaga lume a făcut ca instalațiile GPL auto cu această marcă să se bucure de respect și pe piața din România.


Instalațiile GPL auto Landi Renzo au devenit o investiție demnă de luat în seamă atunci când vine vorba despre sistemele alternative de propulsie propuse de producătorii auto, iar în piața after-market, unde prețul instalațiilor GPL auto este important, instalațiile GPL auto Landi Renzo au stabilit un raport calitate și preț atrăgător.


Proeco™ Gas Systems dezvoltă o interfeță de achiziție online a unei instalații GPL auto, www.eGPL.ro, foarte ușor de accesat și utilizat având la dispoziție o bază de date amplă și foarte solidă și permanent actualizată. Proeco™ Gas Systems, prin platforma online www.eGPL.ro, îşi propune să ofere o soluţie simplă şi la îndemână de conversie a unui autovehicul pe benzină la una din resursele economice şi accesibile – GPL, documentele necesare pentru identificarea soluției fiind cartea de indentitate a vehiculului şi talonul acesteia.