PROECO GAS SYSTEMS este o societate comercialã cu capital integral privat a cărei activitate de bazã este în domeniul sistemelor GPL auto. În cei 10 ani de activitate de până acum, putem afirma că am devenit una dintre importantele societãți de specialitate din ţară.

PROECO GAS SYSTEMS face cunoscută în România tehnologia de vârf Landi Renzo, aducând “know how”-ul italian în domeniul instalațiilor auto de gaz.

PROECO GAS SYSTEMS colaborează în segmentul aftermarket cu importanţi parteneri, reprezentanţi ai unor cunoscute service-uri auto cu activitate în montajul şi întreţinerea sistemelor GPL auto. Societatea noastră acordă o atenție deosebită ultimelor inovații tehnologice ale Landi Renzo, organizând training-uri periodice de actualizare a cunoștințelor tehnice și implementând imediat pe piață ultimele noutăți.

Astfel, PROECO GAS SYSTEMS a creat la nivel naţional o reţea de service-uri specializate în montajul şi întreţinerea sistemelor auto GPL Landi Renzo.

Sistemele GPL auto de calitate, profesionalismul partenerilor noştri din teritoriu, permanenta preocupare privind instruirea partenerilor, distribuţia naţională a colaboratorilor noştri, au făcut ca sistemele GPL Landi Renzo să devină alegerea a tot mai multor utilizatori.

Echipa PROECO GAS SYSTEMS este caracterizată prin dinamism, profesionalism, exigență și calitate în tot ceea ce face, fiind o echipă capabilă și competitivă. Faptul că am ales să lucrăm cu Landi Renzo, din multitudinea de alte posibilități existente pe piață nu este un lucru întamplător. Alegerea noastră este de a lucra cu produse de calitate, marca Landi Renzo fiind o garanție în acest sens.

Proeco Gas Systems Proeco Gas Systems Proeco Gas SystemsProeco Gas Systems

Produsele oferite de firma noastră sunt construite cu materiale de calitate, cu ajutorul celor mai recente tehnologii, respectând toate normele europene și naționale în vigoare, fiind omologate RAR-OCP.